اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است

بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است سخنگوی وزارت امور خارجه خبر‌های منتشر شده درباره زمان و مکان مذاکرات را گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای دانست و گفت: تاریخ دور بعدی مذاکرات هنوز تعیین نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۵۱
بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد خبر منتشره از رسانه‌ها راجع به دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا، گفت: تاریخ دور بعدی مذاکرات هنوز تعیین نشده است.

بقائی در رابطه با توییت منتسب به وزارت خارجه عمان در این خصوص، تصریح کرد که توییت مزبور ساختگی است و صحت ندارد.

دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا جمعه دوم خرداد در شهر رم ایتالیا و به میزبانی وزیر امور خارجه عمان برگزار شد. «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران تاکنون چهار دور (سه دور در مسقط و یک دور در رم) با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به طور غیرمستقیم و با میانجی‌گری «سید بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان گفت‌و‌گو کرده است.

بقائی در پایان دور پنجم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا فضای مذاکرات را آرام و حرفه‌ای توصیف کرد و گفت: وزیر خارجه عمان برای عبور از موانع، راهکار‌ها و ایده‌هایی پیشنهاد کرده بود که رئوس و محور‌های آنها در این دور مورد بررسی قرار گرفت.

بدر بوسعیدی هم پس از پایان دور پنجم گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا اعلام کرد: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید. امیدواریم در روز‌های آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم تا بتوانیم به سوی هدف مشترکِ دستیابی به توافقی پایدار و محترمانه پیش برویم.

برخی رسانه‌ها در روز‌های گذشته و با استناد به خبر‌های جعلی، اقدام به اعلام زمان و مکان دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا کرده بودند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار